زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

برف و باران ۲ روزه در برخی استان‌ها

برف و باران ۲ روزه در برخی استان‌ها از اواخر وقت فردا سامانه بارشی از جنوب شرق خارج شده و از روز دوشنبه تا چهارشنبه برای اکثر مناطق کشور جو پایدار و روند افزایش دمای ۳ تا ۵ درجه پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 25
کد خبر: ۳۴۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی با اشاره به بارش برف و باران طی امروز و فردا در برخی استان‌ها و اعلام افزایش ۳ تا ۵ درجه‌ای دما از ورود سامانه بارشی جدید به کشور خبر داد.



بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز برای نواحی از جنوب غرب و جنوب کشور در استان‌های خوزستان، بوشهر و غرب فارس رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی، در بخش‌هایی از شرق و شمال شرق نواحی از ارتفاعات البرز شرقی و دامنه‌های زاگرس مرکزی در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و لرستان بارش برف و در سواحل دریای خزر بارش باران پیش بینی شده است.

 

همچنین امروز برای نواحی شمال غرب و غرب ابرناکی و بارش پراکنده روی می‌دهد. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز یکشنبه فعالیت سامانه بارشی به نیمه جنوبی شرقی کشور محدود شده و نواحی مرتفع جنوب شرق کاهش محسوس دما، بارش برف و برای نوار جنوبی کشور رگبار باران گاهی رعدوبرق پیش بینی می‌شود.

 

از اواخر وقت فردا سامانه بارشی از جنوب شرق خارج شده و از روز دوشنبه تا چهارشنبه برای اکثر مناطق کشور جو پایدار و روند افزایش دمای ۳ تا ۵ درجه پیش بینی می‌شود.

 

اواخر روز چهارشنبه و اوایل روز پنجشنبه با ورود سامانه بارشی جدید از شمال غرب برای این مناطق افزایش ابر و بارش پراکنده روی می‌دهد. همچنین امروز دریای خزر، غرب خلیج فارس و شرق دریای عمان و فردا و روز دوشنبه خلیج فارس و دریای عمان مواج وطوفانی خواهد بود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار